Picture
Módny dom Chloé predstavil na trh v roku 2010 parfum s označením lásky – Chloé Love. Na jeho tvorbe sa podieľala už v rámci Chloé ostrieľaná dvojica Louise Turner a Nathalie Gracia-Cetto. Chloé Love je zaujímavá púdrová a mydlová vôňa, no to má za následok, že nie každému sadne, respektíve nie je taká univerzálna ako Chloé Chloé. Ale keď už si nájde tú svoju, tak sa jeho nositeľka stáva neodolateľnou.

Aby bolo jasné, parfum Chloé Love nemá byť ďalšou verziou úspešného parfumu Chloé Chloé. Ale filozofia ostáva – zdôrazňuje ženskosť, jej vnútornú i vonkajšiu krásu, lásku a neho. Na to používa vskutku ideálne esencie.

Pod uzáverom flakónu parfumu Chloé Love

Už sa načrtlo, že Chloé Love je jemná púdrová vôňa, ktorá sa prelína s tónmi pižma a ruží. Ale pekne po poriadku. Hlave parfumu dominuje mix vytvorený kvetom pomarančovníka a ružového korenia. Vďaka tomu má parfum Chloé Love temperamentný a moderný ráz.

Srdce parfumu bije v rytme kvetinových tónov, a síce kostaca, hyacintu, heliotropu a je doplnené ešte o mandle. Sladučkú arómu dodáva esencia vanilky.

Do základu parfumu Chloé Love pridali autorky ingrediencie v podobe pižma, spomínaného púdru a ryžového prášku.

Suma sumárum, parfum Chloé Love je veľmi zaujímavou a sofistikovanou kombináciou, ktorá, pokiaľ niekoho osloví, tak ho určite osloví natoľko, že sa parfum razom dostane na prvé priečky jeho osobných parfumových preferencií. A navyše, z parfumu cítiť akési retro. Nechcem tým tvrdiť, že sa budete cítiť ako v 18. storočí, ale proste, má takú zvláštnu atmosféru. Síce to môže vyznievať ako protiklad voči „modernosti“ parfumu Chloé Love, ale opak je pravdou. Práve tento faktor ho robí takým súčasným.

Zloženie parfumu Chloé Love

Picture
  • Hlava
ružové korenie, kvet pomarančovníka
  • Srdce
mande, heliotrop, kosatec, vanilka, hyacint,
  • Základ
pižmo, ryža, púder